Ledige plasser

Vi har ledige plasser på:
Dans:
8.-10.klasse Torsdag 16:15-17:00
De andre gruppene er full men søk gjerne så blir du tildelt plass når vi får ledig plass. 
All undervisning er på Spinn treningssenter i Elnesvågen.

Gitar: Fræna kulturskole, Bud barne- og ungdomsskole og Jendem og Aureosen skole
Sang: Fræna kulturskole
Fiolin: Fræna kulturskole. Tilbudet kan tilpasses også desentralisert. Ta kontakt
Messing: Kan tilpasses desentralisert

Søknadsskjema finner du her

Stor pågang til nytt dansetilbud

Vi har mottatt hele 58 søknader til nytt dansetilbud!
Det vil være et maxantall i hver gruppe så de i 3-4.klasse som søker nå vil dessverre komme på venteliste inntil videre. Skulle det bli ledig i løpet av sommeren vil det blir gitt beskjed om det. Ved nytt opptak vil du da stå først i køen.  

Drømmestipend til Håvar Svergja

 

I forbindelse med våre avslutningskonserter hadde vi også gleden av å kunne dele ut årets drømmestipend. Drømmestipendet er på kr.10.000 og deles ut i regi av Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping. 
Den heldige vinner var gitarist Håvar Svergja, tidligere elev ved Fræna kulturskole, nå avgangselev ved musikklinja i på Molde Vgs.
Å drive med musikk krever ressurser i form av penger og utstyr, samt reiser og opplæring, noe Håvar ønsker disse midlene skal bidra mot.  
Fræna kulturskole gratulerer!

Tilbud i dans neste skoleår!

Har du lyst å begynne på dans?
Vi ønsker å opprette dansetilbud i kulturskolen fra neste skoleår. Tilbudet forutsetter nok påmeldte, så går du i klasse 1.-10. få med deg en venn å meld deg på nå! Undervisningen vil bli gitt av danselærer fra Operaens ballettsenter i Kristiansund. Du får undervisning i Hip-hop og Jazzdans.
Søknadsfrist: 9.juni Søknadskjema finner du her

Avslutningskonserter vår 2017

Velkommen til bedehuset på konsert onsdag 7. og 8.Juni kl.19:00

Her vil dere få et variert program av kulturskolens ferskeste og mest erfarne elever. Torsdag 8.juni  blir det i tillegg utdeling av årets drømmestipendvinner Håvar Svergja, som er tidligere elev ved Fræna kulturskole.  I regi av Norsk tipping og Norsk kulturskoleråd får han utdelt et stipend på kr. 10.000.
Vel møtt!

Gratis inngang.

Nytt søknadsskjema

Kulturskolen har nå tatt i bruk et nytt administrasjonssystem som heter Speedadmin. Her vil alle eksisterende elever få egen login til sin portal.
Det er også gjennom denne siden du må søke om plass på ditt valgte fag. Du vil da få tilsendt en link med brukernavn og passord. Inne på din portal vil du kunne administrere dine fag, se din timeplan, kontaktinfo, kontakt info på lærer samt gjøre utmelding om du skulle ønske det.
Som foresatt vil du kunne administrere dine barn på ett og samme sted.
Etter hvert som vi tar i bruk systemet mer vil du også her kunne se årsplanen og andre nyheter.

2.pris og inspirasjonspris til Lydia og Helene

Lørdag 21.januar deltok to av kulturskolens elever på landsfinalen i Ungdommens musikkmesterskap på Norges musikkhøyskole i Oslo. Lydia Sjaastad Hagen og Helene Andberg Malme deltok i firhendig piano og fikk både 2.pris og inspirasjonspris.
Kulturskolen gratulerer Lydia, Helene og lærer Radmila Stojkovic.